Nätverket för kvinnor inom räddningstjänsten
Nätverket Kvinnor inom Räddningstjänsten

Syns vi inte Finns vi inte

Hej alla kvinnliga brandmän.

Ute i samhället möts vi fortfarande av höjda ögonbryn när det kommer fram att man är brandman. För att uppmärksamma att det inte är någon ”grej”/ inget konstigt med att vara kvinna och brandman så finns det olika sätt. Ett sätt är att synas. Syns vi inte så finns vi inte. Och så länge vi inte finns kommer vi fortfarande att uppfattas som något häpnadsväckande extra ordinärt.
Ett sätt som är väldigt populärt att använda sig av de sociala medierna.
Jag (Erika Hinders, Räddningstjänsten Finspång) tänkte att jag skulle sätta ihop en liten ”filmsnutt” med brandmän (kvinnliga brandmän) och fokusera på det vi gör och att man ”inte alls behöver vara varningskyltsformad man” för att vara brandman.
Därför behöver jag bilder från så många kvinnliga brandmän som möjligt. Målet är att varje bild inte ska behövas visas mer än någon enstaka sekund, utan fokusera på massan kvinnliga brandmän som faktiskt finns.
I och med att man skickar en ”actionbild” med larmställ eller stationskläder (jag vet att ni har lite brandmannabilder där hemma 😉 ). Självklart kommer jag skicka ut en förhandstitt så att alla är nöjda över materialet och jag kommer att ha möjlighet att plocka bort eventuella sekundrar (om nu någon skulle vara missnöjd med materialet).
Så det är BARA ATT MAILBOMBA MIG med bilder!
erika.hinders@hotmail.com
tack på förhand.
mvh
Erika Hinders
Räddningstjänsten Finspång