Nätverket för kvinnor inom räddningstjänsten
Nätverket Kvinnor inom Räddningstjänsten
HemBli medlem

Bli medlem

Det här nätverket är till för alla kvinnor som jobbar inom räddningstjänsten eller om du läser detta och vill bli stödmedlem, se hur du gör här nedan.

Nytt sedan årsmötet 2017 är att nätverket kvinnor inom räddningstjänsten är för alla kvinnor som verkar inom räddningstjänsten, vilket inkluderar SMO-elever, Sotare, skorstensfejare tekniker, administrativ personal med flera. Kravet för att bli fullvärdig medlem är inte längre att du ska åka operativt.

Fullvärdig medlem i föreningen är kvinnor som verkar inom räddningstjänsten och som vill arbeta för föreningens målsättning och förbinder sig att följa föreningens stadgar samt har avlagt medlemsavgift.

Stödmedlemmar kan vara enskilda personer, fackföreningar, myndigheter, organisationer, verksamheter och juridisk person. Dessa bör betala medlemsavgiften eller annat oberoende belopp men har ingen rösträtt.

Medlemsavgiften ger föreningen möjlighet att bevaka och påverka hur kvinnor bemöts inom räddningstjänsten, som är en del av föreningens ändamål.

Medlemskapet för fullvärdig medlem ger er senare möjlighet att delta under vår nätverksträff och årsmöte utan att behöva betala kostnaden för nätverksträffen. Medlemskapet för stödmedlem ger er möjlighet att delta under vår nätverksträff med en avgift för nätverksträffen.

Medlemsavgiften på 200 kr betalas in till bankgiro 724-1441 eller swisha till 123 286 54 00.

.

KIRtj Swish QR Code - Betala med Swish
Loading…