Nätverket för kvinnor inom räddningstjänsten
Nätverket Kvinnor inom Räddningstjänsten

Nätverksträff i Nyköping, dags att anmäla dig

Anmälan sker här!
Nätverksträff och årsmöte hos Sörmlandskustens Räddningstjänst i Nyköping 10-11 oktober.
 
Du har väl inte missat att vi har årsmöte för Nätverket kvinnor inom räddningstjänst 10-11 oktober i Nyköping?
 
Dag ett har vi årsmötet och tillsammans med arbetskamrater från hela Sverige får du vara med och lösa en gruppuppgift. Utöver programpunkterna erbjuds olika typer av tuff och kul träning för den som vill, Nordic Military Training, crossfitinspirerad fys, zumba, Kundalini-yoga och löpteknik. Efter träningen äter vi middag tillsammans.
 
Dag två är det workshop på den nybyggda brandstationen i Nyköping där ett antal stationer med allt från utrustning, beklädnad, metodförevisning, info från MSB, Brandskyddsföreningen, till info om arbetsmiljö erbjuds.
 
Ett mål med årets träff är att öka bredden i nätverket genom att få fler medlemmar som är deltidsbrandmän (RiB-personal). Vi efterlyser en eldsjäl som kan väljas i styrelsen för att sen driva frågor som är specifika för deltidsbrandmännen. 20 platser på årets träff är vikta för just er som arbetar som deltidsbrandmän. Först till kvarn!
 
Vi bor, äter och har konferensen på Blommenhofs hotell som ligger på promenadavstånd från brandstationen.
 
Alla som deltar i träffen måste ha betalat in medlemsavgiften på 200 kronor. Här blir du medlem: klicka!
 
SENASTE ANMÄLAN: 27e SEPTEMBER!