Nätverket för kvinnor inom räddningstjänsten
Nätverket Kvinnor inom Räddningstjänsten

Som representant för Föreningen

Strosade jag och Kristina från Uppsala och gjorde oss bekanta med utställare på brandkonferensen Brand 2012. Vi har nu tagit ytterligare ett litet steg i utvecklingen. Genom att prata och dela ut våran nytillverkade folder gör vi dom uppmärksamma på att det finns kvinnor inom räddningstjänsten. … För det är juh ändå så;
syns vi inte finns vi inte.
Och med uppdraget att synas och knyta kontakter, öka samarbete och lära känna varandra har vi nu lyckats med de som ställde ut på konferensen.
Jag har även fast ställt tre möten med 3 olika personer från MSB för att sprida den vetskapen jag sitter på ifrån Australien resan. Rapporten har tagit form men jag väntar fortfarande på lite siffror och annat smått å gott som ska in i rapporten.
… Så fort rapporten är klar kommer den finnas och hittas här på hemsidan :D.
Denna konferense va bra för kvinnor i Räddningstjänsten som ytterligare en gång visar att vi finns :).