Nätverket för kvinnor inom räddningstjänsten
Nätverket Kvinnor inom Räddningstjänsten

Öppet hus besök Stockholmsbrandförvars på Åkersberga brandstation 20 maj

oppethus-maj-puff-100x150px
Foto: Stockholms brandförsvar
Ta med hela familjen och besök Storstockholms brandförsvar! Lördagen den 20 maj är det dags för öppet hus på Åkersberga brandstation och en vecka senare den 27 maj är du välkommen till Värmdö brandstation.
Roliga aktiviteter
På våra brandstationer visar vi upp våra brandbilar, du kan prova på att spruta vatten med brandslang och vara med i roliga och lärorika aktiviteter. Ta chansen att ställa dina frågor till vår brandpersonal och tävla i vår tipspromenad. I Åkersberga håller stationen öppet mellan klockan 11.00-14.00 och på Värmdö en timme längre till klockan 15.00.
Ny brandstation
Den nya brandstationen i Åkersberga invigdes så sent som den 29 mars i år. Passa på att besöka Storstockholms brandförsvars allra nyaste och mest moderna brandstation när det är öppet hus i Åkersberga lördagen den 20 maj klockan 11.00-14.00.
Åkersberga brandstation: Näsvägen 25, Åkersberga.
Beredskapsdag
Lördagen den 27 maj är det dags för Värmdödagen och i samband med den även den så kallade Beredskapsdagen i Värmdö. På Värmdö brandstation pågår under dagen en mängd aktiviteter både hos brandförsvaret och andra aktörer som exempelvis ambulansen. Beredskapsdagen pågår mellan klockan 11.00-15.00 och då är det också öppet på Värmdö brandstation.
Värmdö brandstation: Fenix väg 1, Gustavsberg.