Nätverket för kvinnor inom räddningstjänsten
Nätverket Kvinnor inom Räddningstjänsten

Stockholm Pride Festival 2014

pride parad
Stockholm Pride är Nordens största Pridefestival med många gamla och nya besökare. Årets festival pågår mellan tisdagen den 28 juli och lördagen den 3 augusti.
Många räddningstjänster och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) delar även i år på olika sätt. Här kommer mer information om vart du kan se och delta i….
Pride House
Hela huset kokar av aktivitet, debatt och dans varvas med tacklingar i Roller Derby och snuskbingo. Här kommer ett smakprov ur veckoprogrammet för Pride House
Pride Park
Nyfiken på vad som händer på scenen i Pride Park? I år kommer du få uppleva Europas drottning Conchita Wurst, årets Prideartist Ola Salo, succéerna från förra året Den Lesbiska Festen och Burleksfesten och klassiker som Regbågsfesten. Här blandas clowner med operasångare, up-coming stars ställs bredvid världskända artister. Pride Park är stället där du träffar nya och gamla bekanta, umgås, tittar på konst, lyssnar till författare och artister. Nätterna fylls av sprakande färg och ljud och du kommer aldrig att vilja gå därifrån. Vad som kommer att erbjudas under respektive kväll i Pride Park kan du se här!
Stockholm Pride Parad
är Skandinaviens största Prideparad. Antalet festglada och stolta deltagare är 60 000 och ett stort antal ekipage med utsmyckade fordon deltar. Publiken uppgår till ca 600 000 glada och förväntansfulla människor, som bänkar sig med picknick-korgar långt i förväg för att få en bra plats. Paradvägen kommer även i år att kantas av våra uppskattade paradutropare. Årets uppställning är en blandning av nyheter och erfarenheter. För sjunde året i rad, stolt presentera Pride duon Robert Fux och Tasso Stafilidis. Vart paraden går se här
Vill ni få mer information om Stockholm Pride 2014 läs mer här