Nätverket för kvinnor inom räddningstjänsten
Nätverket Kvinnor inom Räddningstjänsten

BA training and Hazmat information

Idag har jag varit på BA training… vilket innebär att jag lärt mig att använda deras andningsapparater inför imorgon då det sägs ska bli väääldigt varmt. Utomhus vädret planeras bli +27 och fuktigt och inomhus runt +800 C. Så det som gäller nu är faktiskt att tanka med vatten!
Jag fick även se hur de jobbar med stora keminsatser. I deras stora kembil så hade de 30 kemdräkter (en sådan jag har på mig på bilden) alla i samma storlek :/ skostorlek49. One sites fit all- policy. därimot kunde man tydligen få en anpassad andningsmask ifall man hade litet huvud :O

Jag fick även följa med och träna lite med mega kembilen som skulle ta över en annans bil funktion när den bilen skulle iväg på service :). det va riktigt skoj. Här har ni lite andra bilder för oss brandnördar.

det var allt för idag… hoppas jag får till lite bilder imorgon… kan bli svårt då jag anar att det kan bli ganska mycket fullt upp med annat…men ni kommer definitivt kunna läsa hur det gått.
over and out
from
Erika in Brisbane.