Nätverket för kvinnor inom räddningstjänsten
Nätverket Kvinnor inom Räddningstjänsten

Dagen började kl 2.30för min del… pga nervositet :(. När jag gott igenom min presentation som jag skulle hålla för de två cheferna Ronald James och Bruce Byatt runt 1000 gånger i mitt huvud var jag fortfarande nervös. 6.40 lämnade jag huset i alldeles för stora skor och i uniform med ett självförtroende lite lägre än vanligt. Min acel visade min befattning som jag har (5 graden) vilket gav mig en hel del att leva upp till.
sedan gick tiden fort och plötsligt va den över… vips.
Mötet med cheferna
gick förväntansfullt bra (kors i taket!). Cheferna var imponerade skolan där jag studerade till brandman (sandö) och de hade många bra synpunkter om svensk teknik när det kommer till kemolyckor m.m. Och de bad mig att komma med feedback ifall det va något som kunde förbättras på deras Whyte Island Training Facility (deras träningsanläggning…det är det jag ska imorgon). I stort gick mötet riktigt bra och de var väldigt glada att jag va där och välkomna mig till Australien, Queensland and QRFS.

Idag har jag även fixat så att jag har rätt storlek på stationskor.
jag har äve besökt sveriges motsvarighet till SOS i Brisbane. Det va väldigt imponerande! såååå stort och mycket High tech 😀
det är allt för denna gång 🙂
over and out