Nätverket för kvinnor inom räddningstjänsten
Nätverket Kvinnor inom Räddningstjänsten

Nu blir det lite stressigt

Vi det här laget skulle vilken männsika som hälst känna en viss stress.
Jag, Erika håller på att försöka förverkliga en dröm att åka till Australien och vara brandman. Under X antal månader har jag nu satsat stenhårt att komma iväg till Australien till den 9 Januari… JANUARI (mindre än en månad kvar!)… alltså det är gaaaaanska snart. Visumet  som jag ska åka på (efter direktiv från MyPlanet) blev buisness visa.
trodde jag ja! Icke sa Nicke (eller rättare sagt Richard, min australienska kontakt) och vill nu att jag ska ha ett working visa. ja ja. Sitter nu i annan ort och försöker att teleportera hit mitt Pass för att jobba med visumet. Jag har försökt liggandes i sängen och teleportera hit det och nu sitter jag vid datorn…utan framgång.
Flygpriserna ökar och röda dagar närmar sig… Julen närmar sig. Julklappar skulle juh fixas oxå. Julkort borde skickas. Som om inte australienresegrejen var nog…
jag skrev att nu skulle vilken människa som hälst bli lite stressad… ja. Här har ni vilken människa som hälst…. lite stressad måste jag nog erkänna att jag är.
Men det brukar ordna sig 🙂 . Jag tror att ni kommer få en minst sagt intressant läsning här om hur saker och ting väljer att flyta på som jag vill eller absolut inte vill.
Förutom visum och godtjännande av sista ansökan så klurar jag just nu på träningschema för min resa. … För jag vet att när jag kommer tillbaka till Sverige igen så väntar det där trevliga rullbandet på mig… och man får juh inte tappa allt för mycket…right?!