Nätverket för kvinnor inom räddningstjänsten
Nätverket Kvinnor inom Räddningstjänsten

Sakta men säkert så närmar sig ett besked från andra sidan jorden men jag springer på nålar framför personalchefen som har spetsat ögonen i mig och väntar på en tjänstledighetsansökan. Allt är ”igentligen” redan bestämt men personalchefen mr TG vill självklart ha ett papper på bordet.
Samtidigt ligger fokus i träningsform som väntar på andra sidan jorden. Det jag vet är att det är stadigt varmt och att orytm i träningsflödet kommer infinna sig när jag landat. Jag tänkter mig att påbörja konditionschema innan och sedan ta en veckas ”orytm” när jag kommer ner för att sedan sätta igång igen. Men jag har inte riiiiktigt bestämt mig på vart fokus ska ligga? I sommar väntar (förhoppningsvis) EM i amerikansk fotboll i granlandet Finland samt VM i Flaggfotboll i Stockholm. Och under de senaste månaderna har jag lagt på mig lite kött (samt ”stötdämpning” 😉 ) … vilket även har gjort mig tyngre än tidigare. Så mitt fokus tror jag ligger på kondition och speed (vilket hoppas jag leder till att stötdämpningen försvinner) samt att behålla styrkan som jag lyckats byggt upp.
Men som sagt. Träningsfokus inte spikat… måste se rimligheten i att springa 4-5 gånger i en vecka där värmen beräknas landa på +30 … hmmm kanske ska lägga träningsfokus i surfning i stället 😉