Nätverket för kvinnor inom räddningstjänsten
Nätverket Kvinnor inom Räddningstjänsten

Anmälan för nätverksträffen den 7-8 okt

KIR styrelsen är mitt uppe i samtal med våra samarbetspartener för kommande nätverksträff. Har du frågat din räddningstjänst eller någon i din omgivning om de är intresseard att sponsra KIR hör av er till våra sponsoranvariga här för att få hjälp eller läs mer här. Det är viktigt att alla hjälps åt för att vi ska kunna bedriva våra träffar för framtiden.
Tjejerna i Attunda sitter nu och finjusterar på kommande program till nätverksträffen. De ska bli jätte intressant och se hur det kommer att se ut. Har ni frågor kontakta Catharina, Jenny eller Jessica om ni undrar något annars kommer programet ut inom snar framtid här på hemsidan.
Många anmälningar har kommit in men vi vill att fler ska få kännedom av den kommande nätverksträff. Är du medlem och känner någon kvinna inom räddningstjänsten som inte fått denna inbjudan? Informera henne om KIR och hänvisa att anmälan görs här på hemsidan.
Mer information om nätverksträffen och vart man anmäler sig kan ni se här
VÄLKOMNA