Nätverket för kvinnor inom räddningstjänsten
Nätverket Kvinnor inom Räddningstjänsten

Nätverksträffen i Nyköping 2012

Hej allesammans
Tack för 2 mycket givande dagar, stort engagemang från deltagarna på plats. Vi var representanter från den operativa räddningstjänsten 66 heltid, 6 rib(deltid) och representanter från Norges räddningstjänst. Det är kul att utveckling har bidragit att vi fått representanter från andra kvinnliga nätverk inom norden och att utvecklingen kan bli nationellt i framtiden. Utbytet av erfarenhet är viktig och kommer sig till plats i många diskussioner. På årets nätverksträff kunde man se mixen av den operativa räddningstjänsten från kvinnliga brandman till befäl.
Det kommer finnas en sammanställning på vår hemsida nästa vecka av dessa 2 dagar, kan ni inte vänta på det får ni kontakta er representant från er räddningstjänst som var på plats eller kontakta mig på ordforande@kirtj.se. Annars får ni en liten kort resumé från SVT regional nyheter Sörmland som visades kl 19.15 igår torsdag.
Jag vill ännu en gång tacka Sörmlandskustens Räddningstjänst för genomförandet av årets nätverksträff, genom inte minst tjejerna som ansvarade för detta, Malin, Angelica, Annica, Maria och Sylvie-Ann, samt deltagarna på nätverksträffen och våra sponsorer som gjort det möjligt att genomföra denna träff.
Staffetpinnen går nu vidare till Brandkåren Attunda som har hand om nätverksträffen 2013, Lycka till:)
Ha nu en skön hösthelg och ta vara på varandra.
Med vänliga Hälsningar
Mona Hjortzberg
Ordförande i Kvinnor Inom Räddningstjänsten