Nätverket för kvinnor inom räddningstjänsten
Nätverket Kvinnor inom Räddningstjänsten

Resan börjar lida mot sitt slut

Så denna resa börjar lida mot sitt slut. De har varit svårt att komma åt internet de senaste dagarna, men här kommer tillslut en liten uppdatering. Först av allt… Mr Scott Dean klarade sin exam… Well done:). 
Mötet med brandmännen fackförbund var mycket givande. Mötet med de stora bossarna va spännande. Efter 45 minuters redovisning över lärorika skillnader så hade tiden runnit ut. Pust. Cheferna va nöjda och såg fram emot att kunna få läsa rapporten så småningom. Och eftersom detta utbyte va det första av sitt slag och en testomgång blev jag även uppmärksammad att QFRS var villiga att ta emot flera personer från Sverige som hade liknande motivering som jag(alltså i ett studerande och utvecklings synpunkt och även följa med i ett skift) ….. DOCK så grävs vissa saker ….och för närmare information kommer det så småningom finnas en kontakt person i Sverige (till vidare är människor som är intresserade av att göra liknande välkomna att kontakta mig för att få tips hur man gör). ….. QFRS har (helt plötsligt) redan fått 3 nya förfrågningar från Sverige  🙂 (tack vare inspiration från mig??? Ingen aning)… Dock så har ingen uppfyllt kriterierna :(. 
Jag va och träffade några ur den kvinnliga brandmannakalendern vilket var mycket intressant :). Här är ett litet reportage om det hela som jag hittade 🙂 på internet :). Varsågoda. 
watch?v=6vdUl2vmG8U&feature=youtube_gdata_player
Nu sitter jag på flygplatsen i Brisbane och väntar på att få boarda och funderar på vilka spännande filmer de ska visa på flyget:).
Over and out