Nätverket för kvinnor inom räddningstjänsten
Nätverket Kvinnor inom Räddningstjänsten

Det är en fråga som alla vi brandnördar kan få tänka på en stund. Får den frågan fick jag idag. Sug lite på den så återkommer jag till det. 🙂
så vad har hänt idag. Jag och mrs Di Felice har pratat en hel del. Mrs Di Felice är en av de första i Quennsland som blev Station Officer. Och hon är helt otroligt trevlig. Och vi har fixat så att jag kommer ha möljighet att träffa den  första Staion Officers i Queensland som även faktiskt ligger bakom Australiens första kvinnliga branmannakalender. Så håll i er …. för snart kommer det komma lite information, bilder och filmer från Queenslands första kvinnliga brandmanna kalender. Jag kommer över skriva vad jag själv tycker om materialet, samt vart jag står i frågan: Borde Sveriges kvinnliga brandmän också göra en kvinnliga brandmanna kalender?
Den som lever får se 🙂
Men vad har hänt idag då? lite stabilisering utav fordon, vad är eld? och lite annat … Sååå har ni kommit på vad eld är för något? Bra 🙂 … då tar vi det på engelska också 😉 …
’ Fire is a chemical reaction that occurs between a fuel and an oxidising agent resulting in the liberation of heat and light’ … nemas problemas. 😉 …