Nätverket för kvinnor inom räddningstjänsten
Nätverket Kvinnor inom Räddningstjänsten

Så fredag… och dags snart är det dags att slå av inlärningsöronen och bara känna att det är fredag. Men först skulle fredagens övningar göras och för att orka så blev jag bjuden på frukost av Mr Sven Diger :). bacon, egg, toast, tomat och lite annat så att man lätt kan traska rakt in i paltkoma rummet  efteråt…. speciellt om man gick upp så där äckligt tidigt (4.30). Frukosten lade sig bra i magen och sedan va det iväg och fixa inför dagens övningar. Och det är egentligen först nu som jag inser hur bra Sandös övningsbilar under min SMOtid var. För när vi höll på här nere på LFC så hade vi med stor sannorlikhet blivit drabbad av murfies law…för pumpen var trasig, inte bara på första bilen vi testa utan även på andra 🙁 … men på den tredje fungerade det :D. Jag vill inte uttrycka mig om att dessa bilar är dåliga på något vis. Utan mera att våra är väldigt bra. Go Sweden:D !

Så idag har det varit en del skumövningar i solen och här är kan ni se hur lite av det såg ut.
DAGENS FILM
varsågoda 🙂
nu är det helg för mig 😀