Medlemsavgift 2014

cropped-cropped-logo_kvinnorinomraddningstjansten-e1365497249999.png

Hej

På senaste årsmöte gick vi igenom stadgarna där det inte fanns någon förändring för i år men där medlemsavgiften som står under § medlemsavgiften togs upp angående sena inbetaningar, på mötet togs det ett beslut av medlemmarna att man önskade få en påminnelse av betalningen av medlemsavgiften för att påminnas om senast datum för denna inbetalning.

Så här kommer en påminnelse:)

Med vänliga hälsningar

Styrelsen

Medlemsavgiften 200:- till bankgiro 724-1441

se nedan text från årsmöteprotokoll….

§ 12 Fastställande av medlemsavgift

Mötet beslutar att fastställa en medlemsavgift på 200: -, önskemål från medlemmarna om att ett mail ska skickas ut till samtliga i februari för att påminna om att avgiften ska vara betalad senast 1 mars.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.