Nätverket för kvinnor inom räddningstjänsten
Nätverket Kvinnor inom Räddningstjänsten

Det som stod på schemat idag va bland annat Branch Handing och Cutting Cars. Så på förmiddagen hettade vi upp det rejält. Och efter att varit inne en gång va det bara att komma ut, byta BA och sedan in igen. Dagens temperatur ute var rätt så lagom (runt 26 C)….. och inne i conteinern …. ingen aning :/ … men hett va det (min kamera höll på att börja smälta..tur att inte filmen förstördes 😀 )
När jag varit inne en gång kände jag att jag skulle ta tillfället i akt att filma, och eftersom Australienarna faktiskt använder sig utav Svensk teknik, och detta va något som inte var främmande för mig så gick det alldeles utmärkt.
… och det är inte utan stolthet jag presenterar mig som Svensk Brandman i detta sällskap.
På eftermiddagen så blev det lite mera av hur de gör vid trafikolyckor och det är annorlunda än det vi gör. De har samma Holmatro men de jobbar lite annorlunda. Få en snabb inblick hur de jobbar genom att titta på klippfilmen 🙂