Nätverket för kvinnor inom räddningstjänsten
Nätverket Kvinnor inom Räddningstjänsten

Då var resan påbörjad.
7 veckor i brisbane i ett utvecklingsprojekt. Och det jag vet hittills är att jag kommer att hålla till på ett träningsläger för brandmän de två första veckorna.
Just nu är jag på väg
Efter att delat fly med kostymnissar mellan Bromma och Bryssel och efter det spenderat 6 timmar i flyg sitter jag nu i Abu dhabi. Skiftet hemma har sjukvårdsutbildning och jag sitter med mobilen fascineras av att blommorna på flygplatsen överlever och ser ut att må riiiiktigt bra. Nu har jag 12 timmar framför mig på denna flygplats. Ett alternativ hade kunnat vara att checka in på ett hotell… Meeeen jag har inte hittat något (än). Så än så länge är plan A att utforska flygplatsen tills det är dags att borda :).
Välkommen att följa en kvinnlig brandman i ett projekt om jämställdhet.