Nätverket för kvinnor inom räddningstjänsten
Nätverket Kvinnor inom Räddningstjänsten

Jajemen… från att det stott tokstill och suget efter att få åka har dämpats så va det ett litet mail som elda upp det hela lite. Först kom ett mail med ett dokument… sedan kom ett mail med stora bokstäver varför jag inte bokat ännu!… så NU några timmar senare så satt jag med en konstig känsla i magen och nästan utan att kontrollera datumet tröck på ”BOKA”.
Flyget är nu bokat och det är tusen tankar som snurrar i huvudet! Resans längd har förkortats betydligt mycket bland annat på grund av att en brandman här på Finspångs brandstation ska iväg och läsa till SL och då vill de att jag kommer hem. Så resan blir betydligt kortare :/ . Hade jag kommit iväg som jag tänkt så hade jag resan blivit betydligt längre :)…men nu är det som det är och jag är taggad på de veckor jag ändå kommer tillbringa där nere på brandstationen :)! ’
Och som det verkar så har tydligen min kontakt därnere även fixat något juste boende…
Chop chop… det är nu det händer 😀