Nätverket för kvinnor inom räddningstjänsten
Nätverket Kvinnor inom Räddningstjänsten

prell program och information från valberedningen inför kommande nätverksträff 3-4 oktober

uppsala logo_kvinnorinomraddningstjansten
Här kommer mer information inför kommande nätverksträff
Ett preliminärt program för nätverksträffen den 3-4 oktober. Det finns fortfarande platser kvar, så anmäl ert deltagande snarast
Anmälan
Du är välkommen att anmäla ditt deltagande här Information om hur du blir medlem samt inbetalning av medlemsavgiften hittar du här. Är du stödmedlem/ icke medlem vänligen kontakta Johanna Blomfeldt för information om betalning. Sista anmälningsdag är 2017-09-03.
Kontakt
Kristina Roberto 073-1519088, kristina.roberto@uppsala.se
Johanna Blomfeldt 073-9499261, johanna.blomfeldt@uppsala.se
Information inför årsmöte för föreningen Kvinnor inom räddningstjänsten.
Det kommer som vanligt äga rum på den årliga nätverksträffen som i år går av stapeln på Gimo herrgård 3-4 oktober under ledning av Uppsala Brandförsvar.
Det kommer vara några vakanta platser i styrelsen och vi vill ha in förslag på personer till det kommande årsmötet. Ni kan både anmäla er själva till intresse eller andra ni anser lämpliga. Vi i valberedningen kommer såklart att kontakta dessa personligen när förslag kommer in.
Många i styrelsen har gjort ett enormt arbete för oss alla inom branschen och har gjort skillnad som gör skillnad på riktigt. Vill du vara en del av detta, tveka inte att höra av dig.
Med vänlig hälsning
Maria Wittberg
Gabriella Pihl
Amanda Meldgaard