GÄRNA FÖRÄNDRING – BARA JAG INTE MÅSTE ÄNDRA PÅ MIG…” i Göteborg

Få motsätter sig egentligen att kvinnor jobbar i räddningstjänsten. I princip. Men hur ser det ut i praktiken? Hur slår den så kallade råa men hjärtliga jargongen mot den som på något sätt sticker ut? Hur stort är utrymmet för olikheter?

Den 21 februari var KIRtjs ordförande på första Seminarium i Karlstad och i morgon kommer vice ordförande från KIRtj att medverka på NJRs 2:a seminarium GÄRNA FÖRÄNDRING – BARA JAG INTE MÅSTE ÄNDRA PÅ MIG…” som äger rum i Göteborg på Scandic Opalen.

läs mer i program Gärna…

ska ni dit? Hoppas vi ses:)

2 reaktion på “GÄRNA FÖRÄNDRING – BARA JAG INTE MÅSTE ÄNDRA PÅ MIG…” i Göteborg

  1. Vad spännande! Kommer föredragen spelas in, så att de går att se på distans ?! =)

  2. Hej Malin!

    Vi ska genast kolla upp detta! Jag såg nämligen att vissa delar spelades in, så om jag hittar något så kan jag länka här på sidan.
    Mvh Karin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.