Nätverksträffen 2014 8-9 oktober

rts_emblem cropped-logo_kvinnorinomraddningstjansten-e1365497186480.png

Nu är det dags för vår kommande träff för nätverket kvinnor inom räddningstjänsten. Årets nätverksträff 2014 kommer att anordnas i samverkan med Räddningstjänsten Syd. Det fastställda datumet kommer att vara i oktober den 8 och 9 i Höör. Alla kvinnor som arbetar operativt i Sverige är välkomna för att utbyta erfarenheter. Mer information om innehållet av programmet kommer att fås under tiden.

Inför denna träff behöver vi hjälp av er medlemmar med att söka samarbetspartner för sponsring. För att få tips om hur läs här eller ni som läser detta vill ni bli vår nya samarbetspartner läs mer här

Glöm inte bort att det också börjar bli dags att betala medlemsavgiften för våra medlemar och även de som önskar bli våra stödmedlemar. Ni kan göra detta genom att betala in avgiften på vårt BG nr 724-1441 se mer här

Har ni frågor kontakta Mona eller Karolina 

Anmälan kan göras här

VÄLKOMNA 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.