Nätverksträffen 2013

LOGO - GIF

Nu är det dags för vår kommande nätverksträff för kvinnor inom räddningstjänsten. Inför denna träff behöver vi hjälp av er medlemmar med att söka samarbetspartner för sponsring. För att få tips om hur läs här eller ni som läser detta vill ni bli vår nya samarbetspartner läs mer här

Glöm inte bort att det också börjar bli dags att betala medlemsavgiften för våra medlemar och även de som önskar bli våra stödmedlemar. Ni kan göra detta genom att betala in avgiften på vårt BG 724-1441 nr se mer här

Årets nätverksträff 2013 kommer att anordnas i samverkan med Brandkåren Attund. Det fastställda datumet kommer att vara i oktober den 7 och 8. Mer information kommer att fås under tiden. Har ni frågor kontakta Catharina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.