BA training and Hazmat information

Idag har jag varit på BA training… vilket innebär att jag lärt mig att använda deras andningsapparater inför imorgon då det sägs ska bli väääldigt varmt. Utomhus vädret planeras bli +27 och fuktigt och inomhus runt +800 C. Så det som gäller nu är faktiskt att tanka med vatten!

Jag fick även se hur de jobbar med stora keminsatser. I deras stora kembil så hade de 30 kemdräkter (en sådan jag har på mig på bilden) alla i samma storlek :/ skostorlek49. One sites fit all- policy. därimot kunde man tydligen få en anpassad andningsmask ifall man hade litet huvud :O

Jag fick även följa med och träna lite med mega kembilen som skulle ta över en annans bil funktion när den bilen skulle iväg på service :). det va riktigt skoj. Här har ni lite andra bilder för oss brandnördar.

det var allt för idag… hoppas jag får till lite bilder imorgon… kan bli svårt då jag anar att det kan bli ganska mycket fullt upp med annat…men ni kommer definitivt kunna läsa hur det gått.

over and out

from

Erika in Brisbane.

2 reaktion på “BA training and Hazmat information

  1. kul erica att du kom ivag. ha det kul o lar dig massor.
    gunn i linköping

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.