Väl framme

Klev på flyget. Spänner fast mig.

Natten hade varit myyycket lång och det var tre chinesgirls som väckte mig där jag log med väskan…’we think your flight are boarding now’… Jag vaknade med andan i halsen… Men det va inte mitt fly. Bara att börja traska runt i ytterligare fyra timmar på abu dhabis flygplats.

Sittandes på planet, missade jag säkerhetsinstruktionen då jag somnade direkt. Sååååå nöjd över att äntligen veta att nästa gång jag landar är jag framme…. Trodde jag ja!

Senare;
Piiiip please put on your belts please. We are soon in Singapore.

Mitt hjärta hoppade till. Är det sant? Hörde jag rätt? Jag frågade min resegranne, som bekräftade faltan att vi höll på att landa i Singapore. Jahapp, tänkte jag och kände genast växande missnöje över mig själv. Men detta missnöje försvann senare när det kom fram att det bara var en mellanlandning.puhst

Nu är jag framme och svaret på en fråga om jag klara bra med värmen?? Tveksamt

Over and uot

Welcome ladys and gentleman.

En reaktion på “Väl framme

  1. Tuff resa Erika men nu börjar det roliga! Jag kan slå vad om att tiden kommer att rusa förbi så passa på att njuta av tillvaron!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.